Skip to main content

Anno Huidekoper

Workshops

Portretten

Workshop portretfotografie in de studio

Deze intensieve workshop is een combinatie van theorie en heel veel praktijk met een model in de studio. De groep is klein, maximaal 6 deelnemers, zodat je voldoende tijd krijgt om zelf te fotograferen. Daarnaast krijg je ook feedback op je gemaakte foto’s.

Wat ga je leren?

• Instelling camera
• Keuze brandpuntafstand
• Instelling en plaatsing studio flitsers
• Communicatie met model
• Werken met een ‘moodboard’
• Camera standpunt, poses en emotie
• High key en low key

Voor wie?

Deze workshop is zowel voor de beginnende als voor de meer gevorderde amateur fotograaf. Van belang is dat je over de basiskennis van fotografie beschikt. Aan het eind van de workshop kan jezelf aan de slag in een studio. Je moet het leuk vinden om ook van elkaar te leren. De workshop is inclusief koffie, thee en lunch.

Kortingsbonnen

van Sigma, objectieven, en Benel, flits installatie

Tijdens de workshop zijn er diverse Sigma objectieven te gebruiken. De flitsinstallatie en de achtergrond zijn van het merk Falcon Eyes en zijn geleverd door de importeur van dit merk, Benel. Je krijgt van beide merken een korting bon.  Ook van de Foto-groep winkel Heerenveen krijg je een waardebon. Tevens krijg je een extra waardebon om daar de sensor van je camera gratis te laten reinigen.

Locatie

Workshop portret fotografie in Heerenveen

Deze workshop wordt gegeven in Centra 71, Heideburen 71, 8441 GM Heerenveen. Centra 71 is goed met openbaar vervoer te bereiken.

Data, kosten en opgeven

De workshop portret fotografie in studio kost € 135 incl. BTW. 
Wat betreft data, zie Agenda Workshop portretfotografie.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.