Workshop Straatfotografie

Workshop Straatfotografie

 
Op vrijdag 17 juni 2016 laat ik in Utrecht zien hoe je hoe je straatfotografie aanpakt.
 
 
Utrecht is een stad die gekenmerkt door oude en nieuwe wijken en een veelheid aan culturen. Daarmee is Utrecht een ideaal domein voor straatfotografie!
 
 
De Workshop Straatfotografie is heel intensief en we willen dan ook de groep klein houden. Heb je belangstelling, meld je dan snel aan!
 
Deze workshop organiseer ik in samenwerking met Sigma Benelux BV. Op de site van Sigma staan foto's die door vorige cursisten gemaakt zijn. Zie www.sigmabenelux.nl
 
workshop-straatfotografie-2

Visie en inhoud Workshop Straatfotografie

 
Is de straat je jachtgebied waarbij je een bespieder bent? Of leg je juist contact met je omgeving? Ik laat zien dat juist die laatste aanpak ervoor zorgt dat je pakkende foto's maakt. Voor sommige aspirant straatfotografen betekent dat wel dat je een zekere drempel moet overgaan. Ik geef je daar concrete aanwijzingen voor hoe je dat kan aanpakken. 
 
 
 
 
 
 
 
workshop-straatfotografie-5

Lenzen van Sigma

 
Sigma stelt speciaal voor deze Workshop Straatfotografie een paar zeer geschikte zoomlenzen ter beschikking. Denk daarbij aan de Sigma 17-70 mm 2.8-4.0 OS Macro. Door de combinatie van lichtsterkte, beeldstabilisatie en beeldhoek is dit objectief een heel geschikte 'straatfotografie-lens'. En werk je graag groothoekiger, hoe lijkt het je om op deze dag met de Sigma 8-16 mm 4.5-5.6 de stad te gaan verkennen? 
workshop-straatfotografie-3

Locatie, tijdstip en dagindeling

 
We starten met de Workshop Straatfotografie om 9.00 uur in het gebouw van Sigma Benelux BV te Houten. Als je een laptop hebt dan kan je die daar achter laten. Je neemt dan de Sigma lens naar keuze in ontvangst om mee te gaan fotograferen. We lopen naar het station Houten om de trein naar Utrecht CS te nemen.

In Utrecht, vooraf en tijdens de wandeling, geef ik aanwijzingen waar je op kan letten om pakkende foto's te maken. We zorgen ervoor dat we wat bij elkaar blijven.

We nemen de trein van 12.30 uur naar Houten weer terug. In het gebouw van Sigma Benelux zal koffie en thee geserveerd worden. We gaan de bestanden uploaden om vervolgens te bespreken. Om 14.30 uur is de Workshop Straatfotografie afgelopen.     

 

 Workshop-straatfotografie-1

Kosten en kortingsmogelijkheden

 
Deelname aan de Workshop Straatfotografie kost € 60,- Je ontvangt na afloop een waardecheque ter waarde van € 25,- die je binnen 8 weken na het volgen van de workshop kunt verzilveren bij aankoop van een Sigma Benelux product.  
 workshop-straatfotografie-6

Wijze van aanmelden

 
Indien je geïnteresseerd bent in de 'Workshop Straatfotografie' meld je dan aan bij Sigma Benelux: www.sigmabenelux.nl  of bij mij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je vragen over de Workshop Straatfotografie, je kunt mij ook bellen: 06 - 222 60 50 4

 Workshop-straatfotografie anno-huidekoper